600 MCQS AS NTS PPSC PCS CSS And All Test Preparation Help Center 2.pdf

1. Which article of the constitution of Pakistan deals with bounded labour and slavery? Ans=Article 11 2. From where Arab spring started? Ans=Tunisia 3. ANSA is the news agency of? Ans=Italy 4. America Cup is associated with which sports? Ans=Yachting 5. Meaning of Sui generis? Ans=of own kind 6. Which statement is incorrect? Ans=Incorrect statement=Legislature is under judiciary 7. How many years Nelson Mandela remained behind the bar? Ans= 27 years 8. Which sea is in central asia? Ans= Aral sea 9. Wheel is the symbol of? Ans=Progress 10. Maple leaf is the symbol of? Ans=Canada 11. Which hurricane attacked in 2012?

600 MCQS AS NTS PPSC PCS CSS And All Test Preparation Help Center 2.pdf

1. Which article of the constitution of Pakistan deals with bounded labour and slavery?

Ans=Article 11

2. From where Arab spring started?

Ans=Tunisia

3. ANSA is the news agency of?

Ans=Italy

4. America Cup is associated with which sports?

Ans=Yachting

5. Meaning of Sui generis?

Ans=of own kind

6. Which statement is incorrect?

Ans=Incorrect statement=Legislature is under judiciary

7. How many years Nelson Mandela remained behind the bar?

Ans= 27 years

8. Which sea is in central asia?

Ans= Aral sea

9. Wheel is the symbol of?

Ans=Progress

10. Maple leaf is the symbol of?

Ans=Canada

11. Which hurricane attacked in 2012?





What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow